1 Şubat 2011 Salı


     Banyolarınıza güzellik katacak havlular hazırladım.küpürler ve kurdele ile süsledim.tabiki  yanlarında mis gibi kokan süslü sabunları ile birlikte ....Organze torbalarına yerleşip bakalım hangi dostların banyosunu süsleyecekler.....

7 yorum:

  1. Merhabaaa... Blogunuz hayırlı olsun :)
    Ne güzel çoğalıyoruz, ne güzel bu kadar marifetlinin biraraya gelmesi, Serpilin blogundaki plastik kanvas yorumunda rastladım, hoşgeldin ziyaretine geldim:) Otantik kolyelere bayıldım, takıyla aram yok ama çok güzeller, lavanta torbaları, sabun-havlu takımları çooook şık, goblen pano resim gibi, ellerinize zevkinize sağlık, bu arada geçmiş olsun, görüşmek üzere sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin arkadaşım,öncelikle geçmişler olsun,blogunuzu gezdim yaptıklarınızın hepsi birbirinden güzeller,hele kolyelerle işlenmiş tablolara hayran kaldım.ellerinize sağlık,sıksık görüşmek üzere sevgilerrrrrr

    YanıtlaSil
  3. sanki bu havlu ve sabun kombinlemesi,organze torba içinde de olması benden esinlendiğinizi düşündürdü bana,yanılıyor muyum acaba:)))))
    hoşgeldiniz aramıza

    YanıtlaSil
  4. sevgli Banuca,Aksungur vd Fidoş hoşgeldin mesajlarınıza ve bloğumla ilgili güzel yorumlarınıza gerçekten çoook sevindim.teşekkür ederim.
    ben sizleri çok uzun süredir zaten takip ediyordum.blog sahibi olmanın başlıca sebebi hayatımızı ürettiklerimizi ve beğendiklerimizi başkalarıyla da paylaşmaktır bence.
    sevgili Fidoş, dünyanın tanıdığı mucitler buluşlarını başkaları ile paylaşıp gelişmesine fırsat vermeselerdi hayatımız böyle güzelleşirmiydi sence? Ama sunu da bilmenizi isterim. Böyle dğşünmenize üzüldüm doğrusu..
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. Emelcim el emegi göz nuru yaptıgın hersey harika..Tıg ile yarattıgın kolyeler otantik tarzı ile beni büyüledi...Organze torbalar içindeki havlu ve sabun kombinelerine gelince çok zevkli...Banyolara şık bir hava katacağını düşünüyorum..Fidoş hanımdan esinlenme konusuna gelince ben daha bircok sitede ve cevremde buna benzer havlu ve sabun kombinleri gördum..Hepsinin kendine özgü tarzı ve üreten kişinin zevki ayrı şeyler katmış diye düşünüyorum bilmem yanılıyormuyum şekerim...

    YanıtlaSil
  6. sevgili emel,
    neden hemen olumsuz anladın mesajımı
    aşkolsun ama
    hiç bir blog da organze içinde benden başka süsleyen yok
    herkes birbirinden esinlensin yapsın diye yayınlıyoruz
    yoksa ben de yayınlamazdım
    üzüldüm böyle yorum yapmana

    YanıtlaSil
  7. sevgili fidoş;tekrar yorum bıraktığına çok sevindim.daha bloğum açılalı birkaç gün olmuştu.resmin altında 3 yorum ibaresini gördüğümde ne kadar sevindiğimi tahmin edemezsin.daha hoşgeldin bile demeden böyle bir yorum görünce şok oldum.lütfen beni anlayabilmek için empati yap ve bloğunu açtığın ilk günlere dön canım.
    neyse unutalım bunları,hoşgeldin sefalar getirdin.herzaman beklerim........

    YanıtlaSil