16 Ekim 2011 Pazar

DOLABIMA DÜZEN GELDİ....

     Selam dostlar, aylar sonra dolabıma gelen düzeni sizlerle paylaşmak istedim ama resimleri yüklerken sinir sahibi oldum resmen.sıralar karıştı, bir türlü yüklenmedi ama inatla yayınlamayı başardım.

                                    Keçeler
                                    Kumaş, tül ve şifonlarım.
           Sanki dikiş dikmeyi çok iyi bilirmiş gibi kumaş görünce dayanamam.Seneler sonra bir dileğime daha kavuşup çok şükür yarın İsmek dikiş kursuna başlıyorum.Kayıt için gittiğimde  bir gün önce bittiği için kayıt olamamıştım ama hocaya öyle bir duygu sömürüsü yaptımki gelmeyen birinin yerine sertifika alamamak şartıyla bu hafta beni çağırdı sağolsun.
                                   Fiyonk yapılmış kudeleler ve kumaş çiçek yaprakları
                                            Genel görünüm.
       Birkaç ay önce yeni bir ev alıp taşındım.dört yatak odası olması konusunda çok ısrar ettim.Çünkü annem ve kayınvaldem geldiğinde kalacak oda yoktu.YALAAANN, kendime bir çalışma odası istediğimi söylesem verimli olamazdım.neyse orayı çalışma odası yaptım ama aynı zamanda misafir yatak odası olduğu için malzemelere yer lazımdı.odanın resmini bilahare yayınlıycam.
       Koridordaki elbise dolabına Bauhausdan raflar kestirip taktım.Lokanta işlettiğim zamandan kalan saklama kapları ve İKEA saklama kutuları bütün döküntümü topladı.Çalışma odasında her an elimin altındakiler ve  bazanın altındakiler hariç tabii.Küçük çaplı bir masrafcı dükkanı açarım demekle saka yapmıyordum.
                                   Muhtelif boy halkalar
                                    Boncuklar ve pullar
                                    Kordonetler
                                    Kopanakiler, güpürler vr fistolar.
                                    kurdeleler
inciler, keseler ve hazır fırfırlar
                                   Merserizeler, nakış orlonları ve Dms ler..
         Kendine ekstra oda istedinde çalışıyormusun derseniz henüz müşerref olamadık.çünkü ortalık düzenli görünsede malzemelerimde bir düzen yoktu, çok karışıktı.Ayrıca mutfakta kapalı bir balkonum var ve ben sigara içtiğim için malesef ,şimdilik balkonda konuşlandım.
         Ben istediğim ev ve düzene kavuştum çok şükür.Allahım herkezin gönlündeki evi nasip etsin ve tabii içinde sağlıklı ömürlerle birlikte...
         Hoşçakalın.

11 yorum:

  1. yeni evinde ailenle birlikte keyifle, sağlıkla yaşa emelcim...kutular derlemiş toplamış ne güzel... çokmuş malzemen... iyi olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Emel hanım, yeni eviniz hayırlı olsun. Sağlık ve huzurla oturun inşallah. Dolabınız çok güzel olmuş. Sizde de yok yok :) Kursta artık bu malzemelerle rahat rahat çalışırsınız:)

    YanıtlaSil
  3. ne mutlu size ki evin bir odasına sahip olabilmişsiniz:)bende denedim ama başarılı olamadım:)yatak odasının bir köşesine masam üzerine raflar yaptım ve bir küçük dolapla kendime ait alanı oluşturabildim buna da şükür öncede bu da yoktu:)
    sizin adınıza sevindim.birde ismeğe bu sene bende gitmek istedim ama oğlumdan ötürü giddemedim olsun artık başka sefere.yaptıklarını merakla bekleyeceğim.şuan hayalimi gerçekleştiriyorsunuz o yüzden ayrıca izleyeceğim sizi:)birde bu kumaş sevdasına pazarda pazar paramı harcadığımı hiç söylemiyorum:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. amin ablacım, inşallah herkesin gönlüne göre sıcacık bir evi olur; dolabın muhteşem olmuş bu arada, pratik zekan sayesinde bir çalışma odası :) süper :))) herşey derli toplu, dikiş kursunda da başarılar dilerim bu arada, öpücükler :)

    YanıtlaSil
  5. Emelcim güle güle otur yeni evinde, ya sen benim atölyeyede uğrasaba bir ara organize olmam lazım ama olamıyorummm...

    YanıtlaSil
  6. çok düzenli ve hoş görünüyor, iyi günlerinde , mutlulukla yaşa evinde,

    YanıtlaSil
  7. yeni evinizde güle güle oturun hayırlı olsun dolabınız ne kadar güzenli çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  8. ooooy malzemelere bak, malzeme gördükçe kendimi kaybediyorum yaaa, hadi bişiler yap artık, dök saç şunları da içindekileri de göreyim :)

    YanıtlaSil
  9. yeni evinde güle güle otur canım,dolap da çok güzel olmuş,böyle düzenli olunca aradığını bulmak da kolay oluyor.

    YanıtlaSil
  10. yeni evinde sağlık ve mutlulukta otur.düzenleme de harika görünüyor.benimde acil olarak böyle birşeyler yapmam gerekiyor.düzenleme tamam artık sıra cicilere geldi haydi sana kolay gelsin emelciğim sevgilerimleeeeee

    YanıtlaSil
  11. yeni evinde hep güzellik ve mutluluk olsun..düzenine bayıldım.kimbilir kış gelince o dolaptan ne cevherler çıkacak..

    YanıtlaSil