26 Nisan 2012 Perşembe

HAFTA SONU ASSOS MANZARALARI...

          Hafta sonu 23 Nisan tatilini de fırsat bilip yazlığa bakım yapmaya gittik.Bahçemden Midilli Adası.Çam ağacının denizden tarafı dalgalardan gelen tuz yüzünden nasıl da yanmış.
       Yan bahçenin otları yolundu, kazıldı.Sanırım bugün çimi ekilmiştir.Çamlarım mis gibi limon kokuyorlar.
       FISTIK bey zeytin ağacının tepesinde locasında keyif yapıyor.Aslında komşumun köpeği ama kulübesi ikimizin evine de hakim bir yerde.Bizi görünce nasıl sevindi ve ve şaklabanlıklar yaptı görmeliydiniz.
       Ayşe ablamı ziyarete Akçay'a gidince çay bahçesinde masaların aralarında bulduğum kaplumbağa, çimenlik bir alana bırakmadan önce poz verdi.
       Nihan yılın siftahını yaparak denize girdi.Bu bölge deniz suyu olarak soğuk sayılan bir bölgedir ama Nihan , yazın serin günlerinden farksızdı dedi.
      Bendeniz Akçay pazarından aldığım çiçekleri ekerken ...
     Komşumun yaptığı yöreye has kısıra benzer bir içle doldurulan ve farklı sarılan dolmalar.
       Canım komşum Gülsüm abla.Deniz kenarında aldığı balıkları ayıklarken.Denizin berraklığına bakın.
        Bu yakışıklı da önceki iki yaz boyunca işlettiğim plaj restaurant da bana yardım eden Elvan-Caner çiftinin 6 aylık bebekleri DORUK.Ah o gözler ne canlar yakacak....
     Benimkiler kışın donduğu için çiçekler de komşumun bahçesinden.
   
     İşte böyle dostlar..
     Assos Cennetten bir köşe.Yolu düşen herkesi beklerim.
     Şimdilik hoşçakalın.

19 Nisan 2012 Perşembe

KALICI MAKYAJ YAPTIRDIM

      Kapak resmine güzel kızım Nihoşumla olanı koymaktan kendimi alamadım.Allahım cümlemizle beraber benim de evlatlarımı korusun.
      Bugün kalıcı eyeliner yaptırdım.
     Gözlerim kapalıyken ki hali iste böyle.Resimlerin kusuruna bakmayın çünkü az önce çekildiler.
      Bu da gözüm açıkken ki görünümü.Biraz acı veren bir işlem ama ben biraz soğuk kanlı olduğum için biraz dişimi sıkarak geçirdim.
      Gözlükten dolayı makyaj yapamaz olmuştum.Gözlüksüz gözlerimi göremiyor, gözlükle makyaj yapamıyordum.Zaten yaptığım makyaj bir kalem, biraz kapatıcı, allık ve rujdan ibarettir.Dövme tarzı bir işlem olduğu için ve dövmenin dini olarak ibadetlerime engel olmayacağını öğrenince yaptırmaya karar verdim.Bir hafta sonra rötuş için tekrar gidicem.Sonuçtan memnun kaldım.
                                              Bu da saçımın yeni rengi.
    Daha önceleri röfle vardı ama sürekli bakımlı olmak isteyen bir renk olduğu için birazda özüme döneyim dedim.Bal köpüğü ve karamel karıştırtarak bu rengi yapmasını istedim.Biraz koyu geldi ama altında röfle olduğu için zamanla açılacaktır.Görenler beğendi.
   Sıradaki işim yüzümdeki benleri aldırmak.Yaş ve kilo arttıkça biraz büyüdüler, doktor alınsın daha iyi diyor.Aldırayım da kurtulayım bari.Plastik cerrah yaparsa yok denecek kadar az iz kalırmış , bakalım.
   Yorumlarınızı bekliyorum, nasıl olmuşum.?

8 Nisan 2012 Pazar

BLOGCANLAR İLE BUGÜN..

    Uzun bir aradan sonra herkese merhaba..
    Doğumlar, ölümler, üzücü hastalık haberleri, mevlütler, oğlumun Fenerbahçe derbisi için Amerika dan gelişi ve çok yoğun bir hazırlık sebebiyle uzun zamandır yayın yapamadım.Her gün bir şey çıktı ve benim elim bir türlü varmadı.Ama sizlerin neler yaptığınızı bulduğum küçük fırsatlarda takip etmeye çalıştım.
   Bu hengamede katıldığım hediyeleşme etkinliğinde benim eşleştiğim arkadaşımı aramayı unutmuşum.Şimdi de arkadaşım ev taşıyacağından dolayı internet bağlantısı yokmuş.Nasıl üzüldüğümü anlatamam.Bloger Annelerden ve Uğurböceği'nden tekrar özür diliyorum.Bağlantın olur olmaz bu hatamı telafi edeceğim .:(
   Bugüne gelince,
   Sevgili Blogcanlarım ile Kadıköy Balon Kafe de keyifli, bol kahkahalı bir kahvaltı ile güne başladık.Sohbet etmekten resim çekemedim doğrusu..Nurdancığım sağolsun bizi yine bir araya topladı.Meral abla Sapanca dan geldi.Serpil abla,Fidoş,Hatiş,Marifetli Peri,Özlem's corner,Hepsi Hobi Kafiye,Zeynepciğim ve Künra hanım ile nefis bir kahvaltının ardından Bağdat Caddesine Kübra hocanın Atölyesine gittik.Sağolsun pazar günü demedi dükkanı açtırdı ve çaylar, kurabiyeler ve hep gülen yüzüyle bizleri ağırladı.Vedat beye de çok teşekkürler.



                                          Balon Kafe Hatırası
                                          Muhabbet koyu ama Nurdan ve Serap poz vermekten geri kalmamış:)
                                          Özlemciğimi Atölye nin merdivenlerinde yakaladım.
                                              Kapı önünde çay ve sohbet faslı.
     Alışverişler yapıldı.Hocaları bulmuşken yeni ürünler ve teknikler hakkında ayaküstü bilgiler alındı.
      Nurdancığım, kusura bakma resimlerde ayakkabıların çıkmamış canım.
     Bu arada Nakliye, lojistik ve korumalık görevlerini mükemmel icra ettiği için Meral ablanın eşi Tuna Bey'e teşekkürü bir borç bilirim.
      Şimdilik hoşçakalın.