26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

sony-vaio

Bana en çok Yeşil VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, bir çok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Yeşil VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...

Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Şubat 2012 Cuma

8x4 Deodorant Rumeli Hisarı'nı Yıktı!

Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.


23 Şubat 2012 Perşembe

ARMUT DİBİNE Mİ DÜŞECEK SİZCE..???

     Evvelki gün birlikte Bauhaus'a gittiğimizde kızım Nihan ,anne ben başka yerlere bakacağım deyip yanımdan ayrıldı.Kapının önünde buluştuğumuzda elinde bu  minik kutu ve boyalar vardı.Lütfen kendi kendime yapmama izin ver bakalım nasıl olacak diye yalvarır gözlerle bana baktı.
    Gelir gelmez odasına kapanıp bu kutuyu boyamış.Kusur bulmayayım diye de ben çok beğendim diyerek yanıma geldi.İçine kolyelerini koyacakmış.
     Babasına gösterdiğinde 'aferin kızım Rizespor renkleri' dedi.Gerçekten de tam tonlarını tutturmuş .bilmeden.Zaten kaç gündür post girmiyosun benim için özel bir post yayınlarsın artık diye söyledi.

      Bakalım arkadaşların benim için ne yorumlar yazacak diye merakla bekliyor.
      Annesiyle hobi marketleri gezen, annesinin dağıttığı çalışma odasını arkasından toplayan ve dolayısıyla hobi malzemeleriyle oldukça haşır neşir olan bir çocuk olarak bu duruma fazla da şaşmamak lazım herhalde.
      Sizce de armut dibine düşer mi dersiniz?

18 Şubat 2012 Cumartesi

ŞAHANE CUMARTESİ....

        Bugün günlerdir kar yağmaması için dualar ettiğimiz buluşmayı gerçekleştirdik.Lady Craft Ayşin hanımın düzenlemiş olduğu seminere gitmeden önce kahvaltı için Karaköy'de buluşup şık bir mekanda kahvaltı ettik.Soldan sayarsam, Marifetli Peri,Fadiş,Zeynep Bayram,Kübra hanım,bendeniz,Hobisepetim Nurdan,Meral Sanatevi,Miray's handmade,Hobiler Serpil abla ve Özlem's Corner.Bu gruba daha sonra Hatişin hobileri Hatice abla kızıyla birlikte ve Meral Hobby Art katıldı.Çok neşeli, bol paylaşımlı ve muhabbetli bir kahvaltıydı.Kahkahalarımızdan rahatsız olanlar dahi oldu.Resimde niye herkezin eli çenesinde anlamış değilim ama bu resme bayıldım:))))))))))
 
     Kahvaltı sonrası Perpada olacak seminer için taksilere doluşup yola çıktık.Bizim arka koltukta durum buydu.Gülmekten gözlerimiz yaşararak Perpaya gittik.
     Seminerde Ayşin hanım tarafında Türkiye piyasasına yeni giren ürünler hakkında bilgiler alıp, uygulama şekilleri hakkında bilgilendirildik ve bu ürünlerden ilk sahip olanlar şansına sahip olduk.
     Aşağıdaki resimlerde bu yeni stamp türlerinin uygulanmış hallerini görebilirsiniz.Aldığım ürünleri resimlemeyi unutmuşum ama uyguladığım yerlerde en kısa zamanda göreceğinizi söyleyebilirim.
     




  
Seminer salonundan son bir görüntü.
Bugün şahane bir gün geçirdim ve sizleri tanımama vesile olan bu blogu açtığım için çok seviniyorum.
İyiki bu bloğu açmışım .
Sizleri çok seviyorum, canım arkadaşlarım.    

15 Şubat 2012 Çarşamba

HOBİSEPETİM'DEN GÜZEL HABERLER VAR...

     
        Sevgili arkadaşımız Nurdan'dan çok güzel haberler var.
        Ayrıntıları olduğu gibi yayınlıyorum ve becerikli arkadaşıma tekrar hayırlı olsun diyorum.
     

         
 


Merhaba,
Son günlerde mail ve  telefonda bana en çok sorulan ders verip veremediğim sorusuna, maalesef hafta arası full time çalıştığımdan dolayı olumlu yanıt veremiyordum.  Fakat sizden gelen taleplere Sayın Şengül Hocam'ında hafta sonu ders verebilir misin teklifi eklenince bana pek söz hakkı kalmadı doğrusu. Kısaca Dilem Sanatevi'nde Pazar günleri artık derslerimiz başlıyor. Detaylar için bana mailimden ya da telefonumdan ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle..... NURDAN


Yer                 : Dilem Sanatevi/Gaziosmanpaşa-Merkez

Gün ve Saat    : Pazar 13.00-17.00 arası. 

Kurs Branşları :  Ahşap Rölyef 
                            Ahşap Üzerine Hamur Kabartma Tekniği
                                  Minyatür Tablo Yapımı

12 Şubat 2012 Pazar

MİRAY2IN ÇEKİLİŞ HEDİYELERİ

        Sevgili Miray'ın çekiliş haberini verirken bu güzel hediyelerin ressmini koymamışım.Daha doğrusu teknoloji özürlü olduğum için zorlanıyorum.Neyse biraz uğraşınca beceriyorum ama bazen de kolaya kaçmıyorum değil hani.

MİRAY'S HAND MADES ÇEKİLİŞ YAPIYOR.

http://mirayshandmades.blogspot.com/2012/02/150-izleyiciyi-tamamlamanizin-serefine.html

      Sevgili Miray 150. izleyicinin şerefine çekiliş yapıyor.
      Kaçırmayın derim..

8 Şubat 2012 Çarşamba

TEPSİLER GEÇİDİ........

      Bu tepsileri Bauhaus dan almıştım.İki fincanlık ve dört fincanlık kahve tepsilerini ikili setler halinde satıyorlar.

                                               Ben bu resim işini kıvıramadım bir türlü.Hepsi parıldıyor.
             Bunun kenarına dantel yapıştırdım ve eski durması için Glazing medyum ile Antiquin karıştırarak sürdüm ama resimde hiç belli olmamış.

     Yine aynı dekupaj kağıdı ama bu sefer kenarda kağıttaki yazının aynısını elle yazdım.

                                             Kenarda stensılı özellikle flu çalıştım.

       Bu tepside ise kenarda iç desendeki ekoseleri yapmaya çalıştım.
       Aslında hiçbiri tamamen bitip verniklenmedi.Hava felaket geç kalırsam ışık yetersiz olur çekemem diye düşündüm.Malum kaç gündür yayın yapmadım.Biraz keyifsizim ama bilgisayarın başında arkadaşlar yayın yaptıkça kendimi ödevini yapmamış çocuklar gibi hissettim.
       Ayın onsekizini iple çekiyorum.İnşallah bir aksilik olmazda gelebilirim.
       Sağlıkla kalın canlarım.

6 Şubat 2012 Pazartesi

ÇİKOLİNE ÇEKİLİŞİNİ KAZANMIŞIM..::)))))

         Sevgili HOBİBOX tarafından haberdar edildiğimiz, ÇİKOLİNE firmasının Sevgililer Günü çekilişine katılmıştım ve sizlere de duyurmuştum.İşte o çekilişin 2. hediyesi olan aşağıdaki nefis çikolatalar bana çıkmış.Çok sevindim, doğrusu hiç beklemiyordum.
      Hediyem gelince yeni bir postla sizlere haber veririm.
      Bu şansa vesile olan Sevgili Afet Hanıma teşekkür ederim.
      Bundan sonra her çekilişe katımazmıyım, kim tutar beni:)

                                                                                                                                           


























Kalbimdeki Yıldızlar (1 kişiye)



Sevgililer Gününe & Sevgilinize Özel Çikolata...
Kalpli kutu içerisinde 8 adet kırmızı yaldızlı kalpli spesiyal çikolatalar ve yüzlerce minik yıldızlarla süslenmiştir.
İçinde sevgilinize iletmek istediğiniz özel notlarınızla gönderebilirsiniz

2 Şubat 2012 Perşembe

ÇERÇEVE...

    Geçenlerde bu iri makrome halkalarından saksı asacağı yapmıştım.Yapım aşamasında sizlere bu nedir diye sorduğumda bazı arkadaşlar çerçeve demişti.Bende onları kırmadım kalan iple çerçeve yeptım.


                                        Polimar yani çiçek sertleştirici tutkal ile sertleştirdim.
         Bazı kısımlarına da yarım kapak inci yapıştırdım.İçine resim koyulabileceği gibi arkadan aynada yapıştırılabilir.
        Aslında bu projeyi Hürriyet Aile.Com da gördüğüm daha sonrada sevgili Hobibox'ın paylaştığı Kartopu Yünlerinin düzenlediği Fikir Yumağı yarışmasına yollamayı istiyorum ama resimlerim bir türlü gitmiyor.Sanırım boyut sorunu var.Eğer yollamayı becerirsem desteklerinizi isterim..
       Bir kişi 2 projeyle katılabiliyormuş bir de hani 'bir dahada davosa gitmem' dediğim kuş yuvasını yollamak istiyorum.Tabii becerebilirsem.Ne dersiniz.